Доставка в Цяла България с Еконт.

Вижте още на Информация за доставка

Заявка за доставка можете да направите на телефон: 0876 544 843 всеки ден от 8 до 18ч. и денонощно чрез Viber и сайта.

Топ цена в Перник 0,38 лв. за пране! Течен перилен препарат Ariel touch of Lenor Fresh COMPACT©, 42 пранета

Течен перилен препарат Ариел, в комбинация на омекотител Ленор за 42 пранета на топ цена 16 лв. само в kupuvai.bg

Произведен в Гърция.

Много често потребителите използват названието течен гел за пране, което е също правилно поради концентрираната формула и гел-образното състояне на течните перилни препарати.

Тези продукти станаха много популярни в последните години и все повече домакинства предпочитат тяхното ежедневно използване.

Предимствата на този тип перилни препарати се изразяват в тяхното сто процентно разтваряне при пране, включително и при ниска температура, като някои производители предлагат специални формули на своите прахове за пране при двадесет градуса по Целзий.


Друго голямо предимство е активацията на техните съставки още от самото начало на процеса на изпиране.

Поради техният течен състав този вид перилни препарати могат да бъдат комбинирани с различни компоненти, допълващи и усилващи тяхната ефективност.

Компанията произвеждаща продуктите с марката Ariel© също създава разнообразие от продукти, които да бъдат полезни при справянето с различни замърсявания по дрехите и тъканите.

Една от успешните комбинации е съчетанието на течен перилен препарат Ariel© с популярният омекотител Lenor©.

В тази изключително удобна комбинация съвременната домакиня има един компактен продукт с измиващи функции и в същото време придаване на оптимална мекота и дълготраен аромат.

Много е важно да се има в предвид и изгодната цена, когато има съчетание от перилен препарат и омекотител.


Не на последно място трябва да се отбележи използването на течния гел със своята концентрирана формула и съдържащите се в него съставки за премахване на петна по облеклата, тъканите и други видове дрехи. Много често потребителите нанасят част от гела върху замърсената част или старо петно, втриват с ръка част от перилния препат и след това поставят дрехите в пералнята.
Нанасяйки по този начин течният перилен препарат директно върху замърсената повърхност се получава наситена концентрация от силно действащи активни съставки директно върху мястото, което искаме да почистим и изперем.

Има няколко начина за използването на течните перилни препарати в съвременните автоматични перални машини.
Един от тях е да се постави директно в пералнята една мерителна капачка от препарата и след това да се избере подходящата програма за изпиране.
Друга възможност е да се ползват подходящи формички от различен материал, пластмасови или силиконови в които да се поставя необходимото количество перилен препарат.
По този начин се получава постепенно и разномерно разтваряне на миещият гел и неговото въздействие върху прането.

Много важно при употребата на този вид перилни гелове е домакините да не използват програмата за предпране, тъй като цялото количество от препарата ще бъде отмито още в процеса на предпране и по този начин няма да се получи пълното изпиране.

Някои нови модели перални машини са пригодени изцяло за течни перилни препарати, което създава гарантирано 100 % използване на миещите способности на течните препарати.

Течните препарати имат щадящ ефект върху природата.
Те са биоразградими, използват по-малко количество вода при тяхното изплакване, включително при ръчно пране.
Течните перилни препарати са изключително подходящи за изпирането на деликатни и нежни тъкани. Също така могат да се използват, когато прането не позволява употребата на перална машина, а е необходимо качественно премахване на замърсяванията.
Тогава може да изперете на ръка, като предварително намокрите прането с вода и след това смесите част от течния перилен препарат в количеството вода, което ще използвате за накисването.
Оставете по този начин прането да предстои около 2 часа, за да могат активните почистващи съставки да започнат разтварянето на веществата причинили замърсяването.
След това е много лесно доизпирането на ръка и запазването на прането в неговата цялост.

Важно е да следите начина на използването на течните перилни препарати, особенно когато в техния състав има ензимни съставки, отстраняващи петната.
В този случай не използвайте по-висока температура от 40 градуса, тъй като при по-висока температура ензимите губят своята активност за прехване на замърсителите.

Продуктите с марката Ariel© станаха изключително популярни в България през 90-те години.
Много българи, посетили съседна Гърция по различни поводи, при прибирането си пазаруваха гръцки перилни препарати. Бързо се разнесе новината за качественните препарати, които се продават на гръцкия пазар и тяхната изгодна цена.
Някои предприемчиви за онова време търговци започнаха внасянето от Гърция на перилни препарати, които продаваха на свои роднини, близки, приятели и на други хора.
След това се родиха малките специализирани магазинчета, в които българина пазаруваше качественни перилни препарати, които все още се произвеждаха за западните страни и тяхното качество не беше променяно за потребителите в Източна Европа.
Въпреки че за времето си доста от тези стоки не бяха достъпни за масовия потребител поради малко по-високата си цена, за кратко време домакините се убеждаваха колко качественно изпират и премахват дори и старите петна по дрехите.
Много от жените все още си спомнят дълготрайния аромат, с който ухаят изпраните дрехи и как отваряйки гардероба лъхаше на чистота и свежест.
Хората се възхищаваха и радваха на един изключителен и все още непозната продукт с марката Ariel©. Всички казваха : "купи си Ариел той пере най-качественно".
Продавачките винаги препоръчваха този перилен препарат и убедително казваха "това е най-качественния прах за пране, помиришете колко хубаво мирише, а има и дълготраен аромат".
Да, това бяха едни хубави времена, в които хората се радваха на промените в обществото, на новите видове стоки, на продукти които за първи път можеха да си позволят.
Но времената се променяха, постепенно в България навлязоха големите западни вериги, хипермаркети които започнаха да предлагат известните марки на по-ниски цени.
Първоначално хората се радваха и купуваха тези привидно изгодни препарати, казваха си "ето, виж колко е евтино". В този момент най-важното бе цената.
Клиентите избираха известните марки според това къде има промоция и кой продукт се продава на акция.
Излезнаха и брошурите на веригите, които убеждаваха колко изгодно продават и имат най-ниските цени.
Много клиенти не обръщаха внимание и не забелязваха промяната на качеството на перилните препарати.
В същото време малките магазинчета едно по-едно затваряха и постепенно от пазара изчезнаха истински оригиналните перилни препарати, произведени за западна Европа.
Тази тенденция продължи почти двадесет и пет години, повечето магазинчета които продаваха оригинални гръцки прахове вече ги няма, други все още продават, но поради големия трафик и задръстванията в големите градове клиентите все по трудно успяват да стигнат до тях.
А когато стигнат се запасяват с по-големи количества, за да имат за по-дълго време.
Стана традиция на българите посетили съседна Гърция, на връщане да си пазаруват гръцки перилни прапарати, които да им стигат до следващото им пътуване до съседката ни.
Днес българите се убедиха, че много от стоките които се предлагат в големите вериги са с ниско качество, направени специално за бившите социалистически страни от Източна Европа.
Много потребители решават да използват отново перилни препарати, произведени в западните страни и предназначени за техния пазар.
В същото време гръцките жени са известни със своята предричивост, взискателност и страстта им да перат само с качественни перилни препарати.
Много е трудно те да бъдат убедени, че има по-качествен прах за пране от гръцкия Ariel©, особенно когато е комбиниран с популярният омекотител Lenor©.
За гръцките домакини чистото пране е синоним на перилни прахове Ariel©.

Днес, благодарение на онлайн търговията отново е възможно всеки един български потребител да може да избира своите стоки по интернет и да направи пазаруването много удобно.
В същото време онлайн продажбата на перилни препарати има и своите недостатъци.
Често клиента иска да получи своята стока в същият ден на заявката, а това при повечето електронни магазини е почти невъзможно.
Друга причина, поради която клиента не използва онлайн пазаруването на перилни препарати е оскъпяването при доставката, поради високите цени които трябва да се заплащат на куриерските фирми.

Сложността при поръчката в електронният магазин е също важен фактор, който отказва потребителя да купува онлайн.
Много електронни магазини изискват преди да се направи поръчка регистраци, имейл адрес, фейсбук профил, попълване на имената на потребителя, както и други лични данни.
Това онлайн пазаруване често затруднява хората, особенно по-възрастните, които не ползват електронни пощи, нямат фейсбук, смартфон или компютър.

За да бъдат избегнати всички тези недостатъци, за да може всеки вече да пазарува удобно и изгодно качественни гръцки прахове за пране и оригиналният гръцки течен перилен препарат Ariel© , бе създаден сайта Kupuvai.bg

Предимствата на Купувай.бг са изгодната цена, доставката до адрес в град Перник и селата: Драгичево, Рударци, Кладница, Мърчаево и Владая.

Сега всеки клиент може да се обади на телефонен номер 0877616083 и да поръча оригинални и висококачественни перилни препарати с безплатна доставка до своя дом.
 
Приемането на поръчката се осъществява по телефон, вайбър или чрез сайта Kupuvai.bg и фейсбук страницата ни Купувай.бг

Сайта Kupuvai.bg е социално ангажиран, всички цени са изключително изгодни, по-ниски от тези на големите вериги и хипермаркети, като в същото време предлаганите продукти са на най–високо западноевропейско качество.

Много клиенти от град Перник изразяват своето удовлетворение и възхищение от гръцкия Ariel©

Те забелязват разликата още при първото изпиране - много от старите и упорити петна са вече изчезнали, а дрехите отново изглеждат по-чисти и свежи.
Отново си спомнят за дълготрайния аромат на Ленор, който остава дълго по дрехите, дори и до следващото пране.
Упоритите петна от кафе, шоколад, вино, лютеница отново изчезват.

Сигурността и безкомпромисното пране може да бъдат осъществени с най–добрият течен перилен препарат Ariel© , произведен в Гърция.

Няма мнения за този продукт.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Течен перилен препарат Ariel, 42 пранета

  • Производител: Procter & Gamble
  • Баркод: 8001090762269
  • Код за поръчка по телефон: 762269
  • Наличност: В наличност
  • 16.00 лв.


Подобни продукти

Течен перилен препарат Dash Simply

Течен перилен препарат Dash Simply

Топ цена в Перник 0,31 лв. за пране! Течен перилен препарат Dash Simply ( Даш симпли ), 18 пранета течен перилен ге..

5.50 лв.

Прах за пране Dash Simply Powder Detergent, 25 пранета

Прах за пране Dash Simply Powder Detergent, 25 пранета

Прах за пране Dash Simply Powder Detergent, 25 пранета.Топ цена в Перник 0,34 лв. за пране! Даш симпли 25 пранета подход..

8.50 лв.

Капсули за пране Dixan Duo Caps Classic, 16 бр.

Капсули за пране Dixan Duo Caps Classic, 16 бр.

Капсули за пране Dixan Duo Caps Classic, 16 бр.Топ цена в Перник 0,43 лв. за пране!Диксан дуо капс двойна сила за остран..

6.80 лв.

Капсули за пране Dixan Duo Caps Multicolor, 16 бр.

Капсули за пране Dixan Duo Caps Multicolor, 16 бр.

Капсули за пране Dixan Duo Caps Multicolor, 16 бр.Топ цена в Перник 0,43 лв. за пране!Диксан дуо капс двойна сила за ост..

6.80 лв.

Прах за пране Dash Actilift Regular, 25 пранета

Прах за пране Dash Actilift Regular, 25 пранета

Прах за пране Dash Actilift Regular, 25 пранета.Топ цена в Перник 0,48 лв. за пране!Даш актилифт e прах за бяло и цветно..

11.90 лв.

Течен перилен препарат Chanteclair ricarica Marsiglia, 1500 ml

Течен перилен препарат Chanteclair ricarica Marsiglia, 1500 ml

Течен перилен препарат Chanteclair ricarica Marsiglia, 1500 ml. Chanteclair ricarica Marsiglia е с традиционен марсилки ..

4.90 лв.

Прах за пране Dash Actilift, 92 пранета

Прах за пране Dash Actilift, 92 пранета

Прах за пране Dash Actlift Regular, 92 пранета. Топ цена в Перник 0,30 лв. за пране! Даш актилифт e прах за бяло и цветн..

28.00 лв.

Прах за пране Dash Detersivo Liquido Lavatrice Classico, 54 пранета

Прах за пране Dash Detersivo Liquido Lavatrice Classico, 54 пранета

Прах за пране в пералната машина и на ръка Dash Detersivo Liquido Lavatrice Classico, 54 пранетаТоп цена в Перник 0,35 л..

19.00 лв.

Прах за пране Dash liquido Salva Colore, 54 пранета

Прах за пране Dash liquido Salva Colore, 54 пранета

Прах за пране в пералната машина и на ръка Dash liquido Salva Colore, 54 пранетаТоп цена в Перник 0,35 лв. за пране!МАКС..

19.00 лв.

Концентриран омекотител Tesori d´Oriente Byzantium, 750 ml

Концентриран омекотител Tesori d´Oriente Byzantium, 750 ml

Концентриран омекотител за тъкани Tesori d´Oriente с аромат от Ориента. Уникална формула, отстранява остатъчния варовик ..

4.00 лв.

Омекотител за пране Soft Ammorbidente Classic Blue 3л. - 50 пранета

Омекотител за пране Soft Ammorbidente Classic Blue 3л. - 50 пранета

Омекотител Soft Ammorbidente Classic Blue 3л. - 50 пранетаSoft Classic blue - изключително изгодна цена, качество и ..

4.90 лв.

Течен перилен препарат Dual Power COLORATI, 26 пранета

Течен перилен препарат Dual Power COLORATI, 26 пранета

Течен перилен препарат Dual Power COLORATI, 26 пранета. Топ цена в Перник 0,25 лв. за пране! НОВА ЕНЗИМНА ФОРМУЛА. Конце..

6.50 лв.

Течен перилен препарат Dual Power - Nettoyant Liquide, essence d'Argan

Течен перилен препарат Dual Power - Nettoyant Liquide, essence d'Argan

Течен перилен препарат Dual Power - Nettoyant Liquide, essence d'ArganDUAL POWER С ЕСЕНЦИЯ ОТ АРГАН 26 ПРАНЕТА УНИКАЛЕН ..

6.50 лв.

Течен перилен препарат DUAL POWER Detersivo Orchidea

Течен перилен препарат DUAL POWER Detersivo Orchidea

Течен перилен препарат DUAL POWER Detersivo Orchidea DUAL POWER С ЕСЕНЦИЯ ОТ ОРХИДЕЯ. 26 ПРАНЕТА. УНИКАЛЕН ПЕРИЛЕН ..

6.50 лв.

Течен перилен препарат DUAL POWER MUSCHIO BIANCO

Течен перилен препарат DUAL POWER MUSCHIO BIANCO

Течен перилен препарат DUAL POWER MUSCHIO BIANCODUAL POWER С ЕСЕНЦИЯ ОТ БЯЛ МУСКУС. 26 ПРАНЕТА. УНИКАЛЕН ПЕРИЛЕН ПРЕПАРА..

6.50 лв.

Течен перилен препарат DUAL POWER С АНТИБАКТЕРИАЛНА СЪСТАВКА

Течен перилен препарат DUAL POWER С АНТИБАКТЕРИАЛНА СЪСТАВКА

Течен перилен препарат DUAL POWER С АНТИБАКТЕРИАЛНА СЪСТАВКАDUAL POWER С АНТИБАКТЕРИАЛНА СЪСТАВКА. 26 ПРАНЕТА. УНИКАЛЕН ..

6.50 лв.

Течен перилен препарат SOFT Classic - 32 пранета

Течен перилен препарат SOFT Classic - 32 пранета

Течен перилен препарат SOFT Classic - 32 пранета, 2.5л. SOFT Classic с формула на основата на сапун, анионни, нейо..

4.90 лв.

Течен перилен препарат Ariel Professional, 3850ml, 70 пранета

Течен перилен препарат Ariel Professional, 3850ml, 70 пранета

Избери Течен перилен препарат Ariel Professional, 3850ml, 70 пранета. Топ цена в Перник 0,30 лв. за пране! Ариел за 70 п..

21.00 лв.

Течен перилен препарат ARIEL Professional за 55 пранета -  3025мл.

Течен перилен препарат ARIEL Professional за 55 пранета - 3025мл.

Течен перилен препарат ARIEL Professional Gel за 55 пранета е истинска легенда сред почистващите продукти. Топ..

20.00 лв.

Универсален Прах за Пране Omo Тропически Цветя 45 пранета

Универсален Прах за Пране Omo Тропически Цветя 45 пранета

Универсален Прах за Пране Omo Тропически Цветя, 45 пранета  - 2,745 кг. Всяка доза ви дава изключителна чистота, а ..

13.50 лв.

Течен перилен препарат Omo Тропически Цветя 45 пранета

Течен перилен препарат Omo Тропически Цветя 45 пранета

Течен перилен препарат Omo Тропически Цветя, 45 пранетаВсяка доза ви дава изключителна чистота, а ароматите, обогатени с..

13.50 лв.

Етикети: Течен перилен препарат Перник, Ariel touch of Lenor Fresh COMPACT, Ariel Перник, прах за пране Перник, Течен перилен препарат на изгодна цена, Течен перилен препарат