Доставка в Цяла България с Еконт.

Вижте още на Информация за доставка

Заявка за доставка можете да направите на телефон: 0876 544 843 всеки ден от 8 до 18ч. и денонощно чрез Viber и сайта.

  • Gloro GEL - Sanitec почистващ и обезмасляващ препарат

Gloro GEL - Sanitec почистващ и обезмасляващ препарат.

CLORO GEL на Sanitec е уникален концентриран гел за цялостно почистване на вашето санитарно помещение, като тоалетна, мивка, вана, душ кабина, санитарни плочки, хромирани батерии, стъклени и пластмасови повърхности, както и теракота, кухненски плот, всякакъв вид домакински съдове от порцелан, хром, тефлонови покрития, керамични плотове, котлони и други.
Начин на употреба:
за силно замърсени повърхности, нанесете CLORO GEL директно, без да разреждате.
Изчакайте няколко минути и разтъркайте с четка, гъба или друг подходящ материал, след което изплакнете с вода или забършете с влажна кърпа.
При нормално замърсени повърхности, разредете препарата CLORO GEL 1 към 10 и нанесете върху повърхността, която искате да почистите.
Видове замърсявания, които можете да почистите с препарата CLORO GEL на Sanitec:
всякакъв вид органични замърсявания, варовикови отлагания, пикочен камък, мазни замърсявания, включително и мухъл върху фугите в банята и по стена, таван като в този случай препарата се използва в концентриран вид - не разреден.
Друго голямо предимство е, че препарата CLORO GEL е предназначен за почистване на повърхности, които са в контакт с храни, като кухненски плот, дъски за рязане и други.

Няма мнения за този продукт.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Gloro GEL - Sanitec почистващ и обезмасляващ препарат

  • Производител: SANITEC / Italchimica
  • Баркод: 8032680399121
  • Код за поръчка по телефон: 399121
  • Наличност: В наличност
  • 15.00 лв.


Етикети: CLORO GEL, уникален концентриран гел за цялостно почистване, почистване на санитарно помещение, почистване на тоалетна, почистване на мивка, почистване на вана, почистване на душ кабина, почистване на санитарни плочки, почистване на хромирани батерии, почистване на стъклени и пластмасови повърхности, почистване на теракота, почистване на кухненски плот, почистване на домакински съдове, почистване на порцелан, почистване на хром, почистване на тефлонови покрития, почистване на керамични плотове, почистване на котлони

Видео презентации